måndag 24 oktober 2016

ATT FÅ EN MODEVISNING ATT GÅ IHOP


weheartit.com

För att få en modevisning att gå ihop är det mycket som behöver förberedas och det är många saker att tänka på. Vi, estenomerna, har delat upp oss i olika team för att kunna jobba så effektivt som möjligt samt att alla får uppgifter som intresserar just dem.

Styling
En styling grupp finns självklart med, de är dom som planerar hela outfits och vilken modell som ska ha på sig vad. Styling gruppen har även rört sig runt på stan och sökt samarbetspartners, kan lova att det är många topp butiker med i visningen.

Hår
Gruppen som planerar hår, för både våra manliga och kvinnliga modeller, och är även de som skapar alla frisyrer under modevisningen. Häftiga samarbetspartners finns också med där.

Smink
Svarta läppar, glitter och markerade ögon är någonting vi kommer få se i sminkväg under modevisningen och det är då såklart smink gruppen som ansvarar där.

Scenografi
HUR kommer modevisningen vara uppbyggd? VAR kommer modellerna att gå? HUR kommer det se ut? Yes, det är scenografi gruppen som kommer svara på alla de frågorna.

Musik
Vad skulle en modevisning vara utan musik? Räkna med en härlig mix av musik under modevisningen som musikgruppen ansvarar över.

Modellcasting
Eller en ännu större fråga - vad skulle en modevisning vara utan modeller? Modellcastingen har hittat en härlig mix med människor som kommer ställa upp som våra modeller.

Marknadsföring
Det är den gruppen som sköter vår synlighet - bloggen, instagram, affischer, har kontakt med samarbetspartners och så vidare. Listan kan göras lång.

Förutom våra grupper har vi en projektledare och en vice projektledare, likaså två sekreterare, en instagram ansvarig samt en blogg ansvarig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar